Hvordan kan jeg forberede mig?

I forbindelse med dit besøg på messen kan det være en rigtig god idé at gøre dig nogle tanker om, hvilken uddannelse du kunne være interesseret i. Kig evt. nærmere på www.ug.dk, hvor du kan finde en masse inspiration om flere uddannelse. 
 
På messen vil det være muligt at snakke med forskellige virksomheder, uddannelsesinstitutioner og UU og blive endnu klogere på, hvad du vil i fremtiden. 

Praktisk Information

Erhvervs- og Uddannelsesmesse Mariagerfjord er åben fra kl. 9.00-15.00 torsdag d. 23. november 2017. 

Hobro Idrætscenter
Amerikavej 22
9500 Hobro

www.hobroic.dk

Find programmet for dagen her!
 

Inspiration til job og uddannelse

Ved du hvad´, du skal efter 9. eller 10. klasse? Eller er du stadig i tvivl om, hvilke muligheder du har? Torsdag den 23. november 2017 kan du få inspiration til uddannelse og job på Erhvervs- og Uddannelsesmesse Mariagerfjord. Vi åbner dørene til en spændende med messe, hvor både uddannelsesinstitutioner og lokale virksomheder stiller op for at fortælle om lige netop deres fag og branche. Virksomhederne opfordres til at lave levende stande, hvor man kan få et indblik i, hvordan hverdagen er i netop deres virksomhed, og flere virksomheder tager også deres lærlinge med, så man kan få sig en snak. Meningen med messen er at give inspiration og indblik i, hvad Mariagerfjord-området kan byde på i forhold til job, uddannelse og praktik.

Som forberedelse til messen har arrangørerne sendt materiale ud til skolerne, så det er muligt at sætte tankerne i gang og forberede sig bedst muligt. Blandt andet kan skolerne arrangere virksomhedsbesøg, gennemgå www.ug.dk og lave oplæg omkring, hvordan man ser sit liv om 15 år. Alle øvelserne er sat sammen for at sætte tankerne i gang om, hvad man kunne tænke sig at lave i fremtiden. En anden ting, man kan gøre for at komme i gang med en dialog omkring, hvad man kunne tænke sig i fremtiden, er at tage sine forældre med på messen. Messen er åben for forældre og andre interesserede hele dagen fra klokken 9.00-15.00.
 

Inspiration  

Her er inspirationsvideoer, som fortæller og giver indblik i tre forskellige fag.

Første video fortæller om industrifagene. Hans Peter Jensen, Direktør i HJ Lubricators. Han fortæller om det at være ansat i virksomhed i denne video her.

Anden video fortæller om håndværker fagene. Martin Jensen er medejer af Grønborg EL Sondrup & Poulsen A/S. Han giver indblik i faget i denne video her.

Tredje video fortæller om kontorfagene.  Janni Laustsen, Administrationschef i Tinglysningsrettten fortæller om faget i denne videoe her.  
 
 

Liste over udstillere

Her kan I, som besøgende, se hvem I kan møde på mesesen. Se mere her.